MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pora na smażenie kotletów. Smaż je na rozgrzanej patelni, na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 3

Pora na smażenie kotletów. Smaż je na rozgrzanej patelni, na smalcu, z obu stron na złoty kolor. Możesz na patelnię położyć także połówkę cebuli, wtedy kotlety nabiorą jeszcze więcej aromatu.

Zobacz również

Droga powiatowa, na odcinku Mirkowice – Gruntowice, będzie zamknięta!

NOWE
Droga powiatowa, na odcinku Mirkowice – Gruntowice, będzie zamknięta!

Szokujące nagranie. Gwiazdor muzyki zaatakował partnerkę - WIDEO

Szokujące nagranie. Gwiazdor muzyki zaatakował partnerkę - WIDEO

Polecamy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie zastrzelenia ciężarnej łani

Z OSTATNIEJ CHWILI
Prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie zastrzelenia ciężarnej łani

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz