MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Makrelę odcedź z oleju. Podziel ją na dwie porcje.
fot. Katarzyna Puczyńska

Lekka sałatka z ciecierzycą, makrelą i jajkiem. Wyjątkowy smak to zasługa ziołowego sosu. Poznaj przepis na pyszną i szybką sałatkę

Sałatka z ciecierzycą. Krok 2

Makrelę odcedź z oleju. Podziel ją na dwie porcje.

Zobacz również

Starostwo rezygnuje z organizacji Agro Nawojowa. Nie chce dublować wystawy rolniczej

Starostwo rezygnuje z organizacji Agro Nawojowa. Nie chce dublować wystawy rolniczej

Kibice z Lubuskiego zjechali do Pragi na Grand Prix. Był też Andrzej Huszcza

Kibice z Lubuskiego zjechali do Pragi na Grand Prix. Był też Andrzej Huszcza

Polecamy

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Nie bój się błędów. Niezwykła akcja Fundacji Szkoła z Klasą

Nie bój się błędów. Niezwykła akcja Fundacji Szkoła z Klasą

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać